Zeewolde | BSO | ‘T Wold

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd in het schoolgebouw van Basisschool ’t Wold. Wij bieden hier ook VSO aan. Deze is geopend vanaf 7.30 uur voor de scholen ‘t Wold en de Regenboog. We hebben een mooie eigen ruimte en de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van de school.

Het grote voordeel daaraan is dat de kinderen al bekend zijn met de ruimten en de omgeving en dat ze niet hoeven te ‘reizen’ tussen school en de BSO. Ook vangen we kinderen op van Basisschool de Regenboog. Deze kinderen brengen en halen wij dan op voor en na schooltijd.  Mocht jullie kind op een andere school zitten, neem dan even contact op met de locatiemanager om de eventuele mogelijkheden door te spreken.

Wie ’t Wold kent, weet dat we daar een hele grote en uitdagende buitenruimte hebben met allemaal verschillende thema’s. We hebben een sport en activiteitengebied; het Kingplein, een klim en klautergedeelte ’t Veld, een chillruimte met een tuin, banken en een zandbakgedeelte. Het liefst zijn we dan ook zoveel mogelijk buiten op het plein, maar gaan ook graag er op uit naar het voetbalveld en de speeltuin.

We werken met maandthema’s waarop we onze activiteiten richten. Met daarbij elke maand een kookworkshop. Kinderen worden uitgenodigd om mee te doen, maar het blijft vrije tijd voor de kinderen. De thema’s worden uitgewerkt in creatieve knutselactiviteiten, muziek, techniek en sport en spel. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor de kinderen om vrij te spelen in de verschillende speelhoeken van het lokaal. Er staat een voetbaltafel en we hebben kasten vol met spelletjes.

Met een stabiel team zorgen we voor een zo groot mogelijk ‘thuis’ gevoel waarbij de kinderen zich vrij en veilig voelen om heerlijk te spelen met andere leeftijdsgenootjes. We vinden het erg leuk om met de kinderen in gesprek te gaan over het activiteitenaanbod op de BSO. Zij weten immers als geen ander wat ze fijn vinden om te doen. Zo willen we de kinderen ook inspraak geven over de inhoud van de middagen en de vakanties.

Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Zeewolde een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en de BSO.

Tarieven per uur 2022
BSO 52 weken opvang (inclusief alle vakanties)
€ 8,35
BSO 40 weken opvang (exclusief alle vakanties)
€ 9,68
BSO 12 weken opvang (alleen tijdens vakanties)
€ 9,64
BSO extra opvang (incidenteel)
€ 10,26
BSO flexibele opvang (0 uren contract)
€ 10,26
VSO 52 weken (in schoolweken & vakanties)
€ 8,35
VSO 40 weken (tijdens schoolweken)
€ 8,35
VSO extra opvang (incidenteel)
€ 8,35
DagOpeningstijden
Maandag14.00 - 18.30
Dinsdag14.00 - 18.30
Woensdag14.00 - 18.30
Donderdag14.00 - 18.30
Vrijdag14.00 - 18.30

In de schoolvakanties en op studiedagen zijn we van 08.30 tot 18.30 uur geopend. Eerder opvang nodig? Dan kan er VSO worden aangevraagd via de portal.

Adres: Flevoweg 68, 3891 CB, Zeewolde

Telefoon: 036-5226991 of 0613613570

Locatiemanager: Angelie van Zetten

Email: zeewolde@smallsociety.nl

LRK nummer: 180197587

GGD rapport: BSO Zeewolde

Klachtenvrij: Certificaat BSO