Vestigingen

This post is also available in: English (Engels)

Kinderdagverblijven (KDV)

De kinderdagverblijven zijn ontwikkeld voor kinderen tussen de 0 – 4 jaar. Een omgeving met vaste  pedagogisch medewerkers die de kinderen op een veilige en huiselijke manier plezier wil laten maken. Wij streven naar constante ontwikkeling en daarom zijn al onze medewerkers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat en blijven ze bijgeschoold worden waar nodig. Neem een kijkje bij onze kinderdagverblijven in de Bilt, Bunschoten, Amsterdam, Zeewolde of Almere!

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na schooltijd kunnen kinderen ongedwongen en ontspannen thuiskomen op onze buitenschoolse opvangmogelijkheden. We vinden het belangrijk de kinderen te stimuleren tot het gene wat zij het allerliefste doen. De kinderen kunnen kiezen uit het brede activiteitenaanbod of lekker luieren, alles is goed. De buitenschoolse opvang binnen Small Society werkt in de meeste gevallen samen met lokale basisscholen, hiermee voelen kinderen een vertrouwde omgeving. De ruimtes zijn warm en huiselijk ingericht zodat de kinderen optimaal kunnen ontspannen. Wij streven naar constante ontwikkeling en daarom zijn al onze medewerkers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat en blijven ze bijgeschoold worden waar nodig. Neem een kijkje bij onze buitenschoolse opvang in de Bilt, Zeewolde of Almere!

Peuterspeelzalen (PSZ)

Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar samen komen spelen en meedoen aan de georganiseerde activiteiten. Het programma is gericht op het klaarstomen van de kinderen voor de basisschool, zodat ze een goede basis hebben en zich sneller vertrouwd voelen. Het programma wordt begeleid door vaste pedagogisch medewerkers die VVE geschoold zijn. De twee peuterspeelzalen die vallen onder Small Society; de Bilt en Almere werken beide samen met lokale scholen, om via die weg het beste programma aan te bieden. Wij streven naar constante ontwikkeling en daarom zijn al onze medewerkers bijgeschoold in o.a. EHBO/BHV, 3F-taaltoest, babycertificaat en blijven ze bijgeschoold worden waar nodig. Neem een kijkje bij onze peuterspeelzalen in de Bilt of Almere!