Vestigingen

This post is also available in: English (Engels)

Kinderdagverblijven (KDV)

Wij vinden het belangrijk om structuur mee te geven. Structuur en regelmaat zorgen er namelijk voor dat kinderen weten waar ze aan toe zijn. Dit geeft duidelijkheid, ritme en vertrouwen. 
Samen zullen we op zoek gaan naar wie jij bent of zou kunnen zijn! We bieden maandelijks een nieuw thema aan met uitdagende activiteiten. Deze thema’s sluiten zoveel mogelijk aan op de ontwikkeling van het kind. Samen opgroeien doe je namelijk bij Small Society! Wij weten dat ieder kind uniek is.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Na schooltijd kunnen kinderen ongedwongen en ontspannen ‘thuis’komen op de buitenschoolse opvang. Wij vinden het belangrijk de kinderen te stimuleren tot hetgeen wat zij het allerliefste doen. De kinderen kunnen zelf kiezen uit een breed activiteitenaanbod. Maar ze mogen ook aangeven dat ze liever even hun huiswerk willen maken of zichzelf even willen terug trekken met een boek. Samen maken we van de BSO een feestje.

De buitenschoolse opvang locaties in Almere en Zeewolde zijn sinds november 2022 overgenomen door Topkids.

Peuterspeelzalen (PSZ)

Heeft jouw peuter net even dat extra steuntje in de rug nodig wat betreft zijn ontwikkeling en groei? Kies dan voor een plekje op de peuteropvang of 1 van onze VVE locaties. Samen met leeftijdsgenootjes bieden wij de peuter een veilige omgeving, waar hij spelend leert en zich in zijn eigen tempo ontwikkelt. We gebruiken hievoor de VVE methode van Uk & Puk. 

De peuterspeelzalen in Almere zijn sinds november 2022 overgenomen door Topkids.