Almere | PSZ | Razeil

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Small Society Almere PSZ Razeil is sinds november 2022 overgenomen door Topkids Kinderopvang. Inschrijven voor deze peuterspeelzaal in Almere kan via de website van Topkids.

Ga rechtstreeks naar de vestigingspagina van Topkids PSZ Almere Razeil

We hebben twee peuterspeelzalen in Almere Noorderplassen. De ene bevindt zich in de BSO aan het Razeil en de ander in de school aan het Kraaiennest. Beide speelzalen zijn ruim en ingericht op de VVE-activiteiten die worden aangeboden, bij beiden is een fijne en uitdagende buitenruimte. We hechten grote waarde aan een goed contact met de scholen in de buurt, de Ontdekking en de Windwijzer. De samenwerking met onze BSO is uitstekend.

We hebben veel personeel dat op meerdere locaties werkt en daar zijn we heel blij mee. Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht, want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestigingen in Almere een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van de peuterspeelzaal.