Nieuwe cursus zwangerschapsyoga start 15 juni 2020

This post is also available in: English (Engels)

De lessen worden gegeven van 19.00-20.15 uur op locatie de Koning in Amsterdam. De volgende cursus begint 15 juni 2020. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Ontspanning en voorbereiding op zwangerschap- en geboorte

Ieder jaar worden door Small Society verschillende cursussen zwangerschapsyoga aangeboden. De cursussen worden gegeven door onze vaste en ervaren yogadocente, Wilma Frederiks, op onze vestiging in Amsterdam. Meer informatie kunt vinden op www.wilmafrederiks.nl

De cursussen zijn toegankelijk voor bij ons aangesloten ouders en andere geïnteresseerden.

Met zwangerschapsyoga kan vanaf de 20e week begonnen worden, de les duurt ruim een uur. In de les worden Hatha Yoga oefeningen en meditaties gedaan die speciaal geschikt zijn tijdens de zwangerschap. De cursus bestaat uit 8 lessen. Voor deelname aan de cursus is geen ervaring in Hatha Yoga vereist. De yoga bereid voor op de zwangerschap en geboorte van de baby. Het helpt te ontspannen, in contact te zijn met het eigen lichaam en de baby. De oefeningen die uitdagend zijn, helpen tijdens de bevalling te focussen en te ontspannen en goed te blijven ademen.

De lessen worden gegeven van 19.00-20.15 uur op locatie de Koning in Amsterdam. De volgende cursus begint 2 september 2019. Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *