Mijn Small Society

This post is also available in: English (Engels)

Het is een mooie zomerse dag op het kinderdagverblijf. De kinderen van de rode groep zijn buiten aan het spelen en de pedagogische medewerker is samen met de kinderen een mooie krijttekening van een boot aan het maken. Aan het einde van de dag verteld de leidster wat ze allemaal gedaan hebben en hoe gezellig het die dag is geweest.

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat de overdracht voor ouders steeds belangrijker wordt. Tijdens onze klanttevredenheid onderzoeken is ook regelmatig de wens naar voren gekomen om meer informatie te geven over de activiteiten die dagelijks met de kinderen ondernomen worden. Small Society ziet het toenemende belang van betrokkenheid van ouders en communicatie met ouders en wil daarom investeren in een tool die hierop inspeelt. Ouders krijgen meer inzicht in de dagelijkse gang van zaken en dat wat de kinderen allemaal meemaken op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Ook de communicatie en interactie tussen de kinderopvang en ouders zal hierdoor aanzienlijk vergemakkelijkt kunnen worden. De komende periode zal al gestart worden met een eerste pilot rondom de invoering van een kinderopvang app.

Met de kinderopvang app kunnen pedagogische medewerkers het verloop van de dag van uw kind(eren) bijhouden, korte berichtjes en foto’s maken en deze via de app (of via uw computer) met u delen. U blijft hierdoor altijd op de hoogte van dat wat uw kind allemaal meemaakt en u heeft de mogelijkheid om zelf met de groep te communiceren.

In de komende periode zal een eerste pilot starten op onze locatie in Almere. Hierna zal ook op de andere locaties gestart gaan worden met de app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *