Zeewolde | KDV |

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken!

Small Society KDV Zeewolde is sinds november 2022 overgenomen door Topkids Kinderopvang. Inschrijven voor dit kinderdagverblijf in Zeewolde kan via de website van Topkids.

Ga rechtstreeks naar de vestigingspagina van Topkids KDV Zeewolde

Ons kinderdagverblijf is gelegen op het bedrijventerrein het Krachtenveld tegenover het Gezondheidscentrum. Met heel veel parkeergelegenheid, in een rustige wijk, vlakbij de volkstuintjes en de dierenweide is dit een ideale plaats voor kinderopvang.
We hebben een mooi groot, licht pand met ruime lokalen en een centrale hal. De groepen staan met elkaar in verbinding, zodat er makkelijk bij elkaar binnen gelopen kan worden. De slaapkamers bevinden zich binnen de groepen zodat er altijd direct toezicht is.

Het meest trots zijn wij op onze buitenruimte! Een heerlijke plek om te spelen met heel veel uitdaging. We hebben een heuvel met een paadje er bovenop waar de kinderen overheen kunnen banjeren. We hebben een klimrek met glijbaan die uitkomt in de zandbak. We hebben een grasveldje en in het midden een grote walnotenboom. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat we het liefst buiten zijn met de kinderen.

We hebben op onze locatie in Zeewolde vijf groepen waarbinnen de kinderen geplaatst kunnen worden; twee babygroepen (0 tot 2 jaar), twee verticale groepen (0 tot 4 jaar)  en één peutergroep (2 tot 4 jaar).

Naast de nodige rust en regelmaat en verzorging voor de kleintjes bieden we ook activiteiten aan binnen maandthema’s. Noortje Huiskens van muziekschool Sebastian komt ook maandelijks langs om de kinderen te vermaken met een muziekworkshop waarbij elke keer een ander muziekinstrument centraal staat. Elke maand gaan we aan de slag met activiteiten die bij de kinderen aansluiten. Dat kunnen creatieve activiteiten zijn, maar ook sport en spel, poppenkast, voorlezen en nog veel meer waarbij de kinderen zelf actief zijn. Ondertussen stimuleren we de ontwikkeling door ze te leren zoveel mogelijk zelf te doen en zelf op te lossen.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Wat voor ons het allerbelangrijkste is dat jullie kinderen een topdag hebben gehad en er heel veel zin in hebben om de volgende dag weer te komen!

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Zeewolde een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.