De Bilt | KDV |

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

In dit moderne pand bieden wij opvang aan 5 groepen verdeeld over 2 babygroepen , Blauw en Paars, 1 verticale groep, Groen, en 2 peutergroepen Geel en Oranje. Het is een prachtig nieuw en licht gebouw waar de ramen naar buiten op kind hoogte zijn zodat ook de allerkleinsten atijd naar buiten kunnen kijken. Ook zijn alle groepen door middel van ramen met elkaar verbonden, hierdoor kunnen zowel kinderen als pedagogisch medewerkers de andere groep zien.

In onze lange centrale hal worden regelmatig gymlessen, muziek op schoot, 3+ activiteiten georganiseerd, maar ook wordt het gebruikt voor het lezen van een boekje. De Bilt is voorzien van een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten. We hebben leuke attributen in de tuin staan zoals een waterspeelplaats, een plek om voor te lezen, een tuinhuis met veranda, picknicktafels waardoor er voldoende ruimte en uitdaging is om je als kind uit te leven en te ontwikkelen. In de vakanties maken de pedagogische medewerkers een uitdagend activiteitenprogramma zodat geen enkel kind zich hoeft te vervelen. In de Bilt richtten we ook naast de dagelijkse activiteiten ook op peutergym en er komt regelmatig een muziek juf langs en laat de kinderen van alle leeftijden kennismaken met instrumenten, ritme en zang. Bij ons wordt elk kind gezien en zorgen we ervoor dat zij zich veilig voelen en veel plezier hebben.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in de Bilt een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Bij Small Society zijn de prijzen inclusief alle benodigdheden (zoals voeding, luiers en overige verzorgingsartikelen).

Team de Bilt KDV

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€9,22
Kinderdagverblijf halve dag
€10,22
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn)
€8,59
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn)
€8,24
Peuteropvang
€7,95
DagOpeningstijden
Maandag 07:30 - 18:30
Dinsdag 07:30 - 18:30
Woensdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 18:30

Adres: Aeolusweg 8a, 3731 XG, De Bilt

Telefoon: 030-2210865

Contactpersoon: Locatiemanager: Yvonne de Vries

E-mail: debilt@smallsociety.nl

LRKPnummer: 201069866

GGDrapport: Bilt KDV

Klachtenvrij: Certificaat KDV