De Bilt | KDV |

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

In dit moderne pand bieden wij opvang aan vijf groepen verdeeld over twee babygroepen (blauw & paars), één verticale groep (groen) en twee peutergroepen (geel & oranje). Het is een prachtig nieuw en licht gebouw waar de ramen naar buiten op kindhoogte zijn zodat ook de allerkleinsten altijd naar buiten kunnen kijken. Alle groepen zijn door de ramen met elkaar verbonden, waardoor kinderen en pedagogisch medewerkers bij elkaar naar binnen kunnen kijken.

In onze lange centrale hal worden regelmatig gymlessen, muziek op schoot en 3+ activiteiten georganiseerd, maar wordt ook gebruikt voor het lezen van een boekje. We hebben een grote tuin met een afgeschermde speelplek voor de allerkleinsten. Er zijn leuke attributen in de tuin zoals een waterspeelplaats, een plek om voor te lezen, een tuinhuis met veranda en picknicktafels waardoor er voldoende ruimte en uitdaging is voor de kinderen om zich uit te leven en te ontwikkelen.

We werken een uitdagend activiteitenprogramma met dagelijkse activiteiten en peutergym zodat geen enkel kind zich hoeft te vervelen. Ook komt er regelmatig een muziekjuf langs om de kinderen te laten kennismaken met instrumenten, ritme en zang.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht, want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in de Bilt een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Tarieven per uur 2022
Hele dag opvang (52 weken)
€ 9,59
Halve dag opvang (52 weken)
€ 10,63
Extra opvang (incidenteel)
€ 10,63
Flexibele opvang (0 uren contract)
€ 10,63
DagOpeningstijden
Maandag07:30 - 18:30
Dinsdag07:30 - 18:30
Woensdag07:30 - 18:30
Donderdag07:30 - 18:30
Vrijdag07:30 - 18:30

Adres: Aeolusweg 8a, 3731 XG, De Bilt

Telefoon: 030-2210865

Locatiemanager: Yvonne de Vries

E-mail: debilt@smallsociety.nl

LRKPnummer: 201069866

GGDrapport: Bilt KDV

Klachtenvrij: Certificaat KDV