Bunschoten | KDV |

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

Bij Small Society Bunschoten doen we dagelijks onze uiterste best om uw kind het gevoel van thuis te geven. Speel samen, ontdek de wereld en maak vrienden. Ons pedagogisch team daagt de kinderen uit om zich spelend te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Elk kind krijgt zijn / haar eigen mentor toegewezen die de ontwikkeling nauwlettend volgt. Small Society Bunschoten is gevestigd in een sfeervolle woonboerderij en biedt ruimte aan drie groepen, een babygroep (0 t / m 2 jaar), een verticale groep (0 t / m 4 jaar) en een peutergroep (2 t / m 4 jaar).

Op onze locatie in Bunschoten bedenken we onze eigen activiteiten, gebaseerd op natuur, dans, muziek, knutselen, koken, yoga en gym. Muziek geeft kinderen zelfvertrouwen en daarom komt er regelmatig een muziekleraar langs om kinderen van alle leeftijden kennis te laten maken met instrumenten, ritme en zang. Uniek op onze locatie is de prachtige ontdekkingstuin waar de kinderen zelf van alles kunnen ontdekken. Naast onze dagelijkse bezigheden en bijzondere uitstapjes hechten wij veel belang aan buitenspelen in onze mooie ontdekkingstuin. Ook hebben we hier een grote speelschuur zodat je ook op een regenachtige dag kunt fietsen en spelen.

Omdat we een vast team hebben, kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft uw kind de kwalitatieve aandacht die het nodig heeft. Ook worden onze medewerkers regelmatig getraind en gecoacht omdat wij het naast goede zorg belangrijk vinden dat iedereen in de organisatie blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat u toch nog vragen heeft. U bent van harte welkom om een ​​kijkje te komen nemen op onze locatie in Bunschoten. De locatiemanager leidt je rond en beantwoordt al je vragen. Zo zie je ook hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer in de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Bij Small Society zijn de prijzen inclusief alle benodigdheden (zoals voeding, luiers en andere verzorgingsartikelen).

Team Bunschoten

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€8,15
Kinderdagverblijf halve dag
€9,15
DagOpeningstijden
Maandag 07:30 - 18:30
Dinsdag 07:30 - 18:30
Woensdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 18:30

Adres: Molenstraat 10, 3752 CG, Bunschoten

Telefoon: 033-2990958

Contactpersoon: Locatiemanager: Tamara Engelsman

E-mail: bunschoten@smallsociety.nl

LRKnummer: 233053578

GGDrapport: KDV Bunschoten

Klachtenvrij: Certificaat KDV