Almere | KDV | Razeil

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Het sfeervolle kinderdagverblijf in de mooie wijk Noorderplassen-West biedt plaats aan zes groepen dagopvang; twee babygroepen (0-2 jaar), 3 peutergroepen (2-4 jaar) en een verticale groep (0-4 jaar). Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de peuterspeelzaal en BSO. Het sfeervolle pand heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het pand is warm, sfeervol ingericht en legt de focus op jonge kinderen. De grote lichte groep-ruimtes hebben een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

We houden rekening met het slaap- en voedingsritme van jouw baby en het soort voeding. Elke dag krijg je een dag verslag en leuke foto’s van jouw kind via de Konnect ouder app. Zo kun je aan het einde van de werkdag nog even nalezen wat jouw kind gedaan heeft en hoe het gegaan is.

We doen veel aan natuurbeleving bij Small Society, dit vergroot het plezier van kinderen en stimuleert een gezonde ontwikkeling. Uniek bij onze vestiging is de ligging met tuinen rondom het hele pand. De grote tuin is ingericht met een klimberg, ontdekkingstuin,  babytuin en een moestuin. Kinderen kunnen spelen in de blokhutten, er is een zandbak en een fietsparcours. In de moestuin plukken wij met de kinderen heerlijke aardbeien, tomaten en in de herfst genieten van onze eigen appels. We maken appelmoes en bakken appelflapjes. Verder genieten we daar van de bloemen en ons zelfgemaakt insectenhotel. We zijn lekker veel buiten en zeker niet bang voor wat wind of een paar regendruppels, ook hebben we voor de allerkleinste heerlijke winddichte kruippakken en laarsjes voor buiten.

Naast onze grote tuin is er ruimte voor speciale activiteiten zoals peutergym, sport & spel waar de coach de kinderen spelenderwijs stimuleert in hun motorische vaardigheden. Ook zijn onze medewerkers creatief en organiseren we verschillende activiteiten zoals het maken van moddertaartjes, het doen van experimenten met zintuigen, het leren van kunst te maken met natuurschatten, de zoektocht naar kriebel-beestjes en interactief voorlezen.

We hechten aan een goed contact met de scholen in de buurt, de Ontdekking en de Windwijzer. De samenwerking met onze BSO is uitstekend. We hebben veel personeel dat op meerdere van onze Almeerse locaties werkt en daar zijn we heel blij mee.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Almere een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van de het kinderdagverblijf.

Bij Small Society zijn de prijzen inclusief alle benodigdheden (zoals voeding, luiers en overige verzorgingsartikelen).

Team Almere KDV

Tarieven 2020
1 dag
€7,86
2 dagen
€7,86
3 dagen
€7,86
4 dagen
€7,86
5 dagen
€7,86
DagOpeningstijden
Maandag 07:30 - 18:30
Dinsdag 07:30 - 18:30
Woensdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 18:30

*flexibele opvang mogelijk

Adres: Razeil 27, 1319 EA Almere

Telefoon: 036-5240205

Contactpersoon: Locatiemanager: Miriam Poort

E-mail: almerehdo@smallsociety.nl

LRKnummer: 635679450

GGDrapport: Almere KDV

Klachtenvrij: Certificaat KDV