Almere | KDV | Razeil

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Small Society KDV Almere Razeil is sinds november 2022 overgenomen door Topkids Kinderopvang. Inschrijven voor dit kinderdagverblijf in Almere kan via de website van Topkids.

Ga rechtstreeks naar de vestigingspagina van Topkids KDV Almere Noorderplassen

Het sfeervolle kinderdagverblijf in de mooie wijk Noorderplassen-West biedt plaats aan zes groepen dagopvang; drie babygroepen (0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en een dreumes/peuter groep (1,5 tot 4 jaar). Naast het kinderdagverblijf bevindt zich de peuterspeelzaal en BSO. Het sfeervolle pand heeft een ruime centrale hal en groepsruimtes met ieder twee slaapkamers, een aparte keuken en sanitaire ruimtes. Het pand is warm, sfeervol ingericht en legt de focus op jonge kinderen. De grote lichte groep-ruimtes hebben een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

We houden rekening met het slaap- en voedingsritme van jouw baby en het soort voeding. Elke dag krijg je een dag verslag en leuke foto’s van jouw kind via de Konnect ouder app. Zo kun je aan het einde van de werkdag nog even nalezen wat jouw kind gedaan heeft en hoe het gegaan is.

We doen veel aan natuurbeleving bij Small Society, dit vergroot het plezier van kinderen en stimuleert een gezonde ontwikkeling. Uniek bij onze vestiging is de ligging met tuinen rondom het hele pand. De grote tuin is ingericht met een klimberg, ontdekkingstuin,  babytuin en een moestuin. Kinderen kunnen spelen in de blokhutten, er is een zandbak en een fietsparcours. In de moestuin plukken wij met de kinderen heerlijke aardbeien, tomaten en in de herfst genieten van onze eigen appels. We maken appelmoes en bakken appelflapjes. Verder genieten we daar van de bloemen en ons zelfgemaakt insectenhotel. We zijn lekker veel buiten en zeker niet bang voor wat wind of een paar regendruppels, ook hebben we voor de allerkleinste heerlijke winddichte kruippakken en laarsjes voor buiten.

Naast onze grote tuin is er ruimte voor speciale activiteiten zoals peutergym, sport & spel waar de coach de kinderen spelenderwijs stimuleert in hun motorische vaardigheden. Ook zijn onze medewerkers creatief en organiseren we verschillende activiteiten zoals het maken van moddertaartjes, het doen van experimenten met zintuigen, het leren van kunst te maken met natuurschatten, de zoektocht naar kriebel-beestjes en interactief voorlezen