De Bilt | PSZ | Groen van Prinstererschool

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

Al  bijna 7 jaar is er in de Groen van Prinstererschool een peuterspeelzaal van Small Society. Peuters uit heel de omgeving zijn welkom, ongeacht naar welke basisschool ze later gaan. Vanaf 2 jaar kunnen de peuters een of meer dagdelen komen spelen en leren.

De ontwikkeling, spelen en het gevoel van veiligheid staan bij ons centraal. Iedere peuter mag zich op zijn eigen wijze en tempo ontwikkelen. Wij kijken goed naar wat de peuter nodig heeft en hoe kunnen wij hem/haar hierbij kunnen begeleiden. Voor ons belangrijk dat de ouder en de peuter zich veilig voelen. Samen met twee pedagogisch medewerkers en twee geweldige vrijwilligers zorgen wij met liefde en passie voor de peuters.

Wij bieden de peuters gerichte activiteiten aan, kijken daarbij goed wat bij de belevingswereld, de leeftijd en de interesse van de peuter past. De activiteiten zijn veelzijdig, de kring, bewegen (op muziek), knutselen, een spelletje of voorlezen. Er is veel ruimte voor vrijspelen en individuele aandacht. Wij werken met een vast dagritme, dit geeft stabiliteit en een veilig gevoel. De peuterspeelzaal is een goede voorbereiding op de basisschool.

Wij bieden veel extra activiteiten aan zoals, het voorleesontbijt, herfstwandeling, Sinterklaas, kerst, paaslunch en het zomerfeest. Onze peuterspeelzaal is een plek waar iedereen uniek is en iedereen gezien wordt. Een fijne plek om te groeien en te bloeien!

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in de Bilt een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en de peuterspeelzaal.

Team de Bilt PSZ

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€9,22
Kinderdagverblijf halve dag
€10,22
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn)
€8,59
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn)
€8,24
Peuteropvang
€7,95
DagOpeningstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 13:00
Woensdag 08:30 - 13:00
Donderdag 08:30 - 13:00
Vrijdag 08:30 - 13:00

Adres: Groen van Prinstererweg 2, 3731 HA, De Bilt

Telefoon: 06-27385356

Contactpersoon: Ingrid Weeda 

Locatiemanager: Yvonne de Vries

E-mail: debiltpsz@smallsociety.nl

LRKnummer: 199923504

GGDrapport: PSZ Bilt

Klachtenvrij: Certificaat PSZ