De Bilt | BSO | Groen van Prinstererschool

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je komt kijken.

De buitenschoolse opvang van Small Society de Bilt bevindt zich in het pand van de Groen van Prinstererschool. Hierdoor kunnen de kinderen binnendoor naar de BSO. Bij onze BSO besteden wij veel aandacht aan bewegen en gezondheid en daarom zorgt ons energieke en enthousiaste team elke dag weer voor de nodige beweging en uitdaging.

We hebben een fantastisch en groot (afgesloten) speelplein waar heerlijk vrij gespeeld kan worden en  waar we onze sportclinics  en andere buitenactiviteiten aanbieden.

Bij ons wordt elk kind gezien en zorgen we ervoor dat zij zich veilig voelen en veel plezier hebben. Wanneer de kinderen uit school komen eten we samen fruit, groente en een cracker en drinken we (fruit)water.

We streven naar diversiteit in het aanbieden van activiteiten en workshops waarbij we rekening houden met leeftijd en interesses. We kijken naar wat er speelt onder de kinderen en gaan daar op in.

Minimaal 3 keer in de week bieden wij als het kan 2 sport-clinics aan, 1 voor de leeftijd 4-7 jaar en 1 voor de leeftijd 7-12 jaar. Naast de uitdagende sport-clinics is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor de creatieve, cognitieve en sociaal emotionele activiteiten zoals samen koken, knutselen en af en toe een game op de computer (voor de oudsten).

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in de Bilt een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en de BSO.

Bij Small Society zijn de prijzen inclusief alle benodigdheden (zoals voeding en overige verzorgingsartikelen).  

Team de Bilt BSO

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€9,22
Kinderdagverblijf halve dag
€10,22
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn)
€8,59
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn)
€8,24
Peuteropvang
€7,95
DagOpeningstijden
Maandag 14.00-18.30
Dinsdag 14.00-18.30
Woensdag 14.00-18.30
Donderdag 14.00-18.30
Vrijdag 14.00-18.30

*In de vakanties de hele dag

Adres: Groen van Prinstererweg 2, 3731 HA, De Bilt

Telefoon: 06-23627453

Contactpersoon: Locatiemanager: Yvonne de Vries

E-mail: debiltbso@smallsociety.nl

LRKnummer: 717118010

GGDrapport: Bilt BSO

Klachtenvrij: Certificaat BSO