Almere | BSO | Razeil

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Onze Small Society BSO’s zijn gevestigd in de mooie wijk Almere Noorderplassen. Uniek bij ons zijn de 7 BSO-groepen verdeeld over drie locaties. De BSO biedt voor alle leeftijden opvang op maat in een huiselijke sfeer. Op het Razeil 19 hebben we drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen. In het pand erboven op nummer 21a, hebben we voor de 6 tot 8-jarigen drie mooie grote en lichte ruimtes. En op Kraaiennest 10 zitten onze grote kids, de 8+ groep in hun eigen (bijna-) tienerpaleisje.

We zijn een professionele organisatie en hebben een vaste en betrokken groep medewerkers, Doordat we vaste gezichten hebben, kunnen we die veiligheid aan alle kinderen geven. Bij ons wordt elk kind gezien. We zorgen ervoor dat elk kind zich veilig voelt en veel plezier heeft. De kinderen worden door ons uit school gehaald. Daarna eten we samen fruit, groente, een cracker en drinken we (fruit)water. We hebben vanaf 16.00 uur op elke locatie een open deurenbeleid en bieden op alle groepen leuke en verschillende activiteiten aan. Het open deurenbeleid geeft de kinderen keuzevrijheid, de kinderen mogen zelf bepalen of ze aan een activiteit meedoen of dat ze zelf gaan spelen. Het is aan ons om de kinderen nieuwsgierig te maken en hen uit te dagen om mee te doen aan een leuke activiteit. We eten later op de middag nog wat groente of een biscuitje.

We focussen ons bij de BSO Almere erg op het aanbieden van verschillende activiteiten. Op iedere locatie hebben we een atelier met klei, verf, bakken voor restmateriaal en nog veel meer. Daarnaast bieden we op iedere locatie veel leesvoer, grote lekkere banken, spelletjes, een tafeltennistafel, een voetbalspel en veel bouw- en constructiemateriaal. Genoeg attributen om lekker te chillen dus! Buiten spelen kan in onze eigen grote tuin. De grotere kinderen gaan met de (sport)medewerkers naar het schoolplein of het bos, waar altijd genoeg leuks te doen is, zoals insecten zoeken of een hut maken. We hebben ook onze eigen moestuin, waar we heerlijk dingen kunnen verbouwen en leren om ergens voor te zorgen. Naast de dagelijkse activiteiten bieden we ook yoga, kickboks in onze eigen kickboks-hoek, theater en dans dus kortom; genoeg om je te vermaken dus!

BSO Kraaiennest heeft een mooi kookcafé, een prachtig dakterras met eigen kruidentuin, chill-plek, een eigen stoere locatie die helemaal is ingericht voor onze 8-plussers.

Samenwerken zien wij als een prioriteit en daarom willen we de kinderen stimuleren om mee te denken over de gang van zaken op de BSO en hebben daarom een eigen kinderraad. Zo hebben kinderen inspraak als het gaat om de activiteiten en mogen ze deze zelf invoegen. We hechten aan een goed contact met de scholen in de buurt, de Ontdekking en de Windwijzer. De samenwerking met onze peuterspeelzaal, op Razeil 19, en ons kinderdagverblijf, op Razeil 27, is uitstekend. We hebben veel personeel dat op meerdere van onze Almeerse locaties werkt en daar zijn we heel blij mee.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de Pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Almere een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en de BSO.

Bij de BSO is er de optie om warm te eten. Dit is alleen wel tegen een vergoeding. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de locatiemanager.

Team Almere BSO.

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€8,33
Kinderdagverblijf halve dag
€9,33
Buitenschoolse opvang excl. vakantie (40wkn)
€8,43
Buitenschoolse opvang incl. vakantie (52wkn)
€8,34
Peuteropvang
€9,09
DagOpeningstijden
Maandag 15.00-18.30
Dinsdag 15.00-18.30
Woensdag 12.00-18.30
Donderdag 15.00-18.30
Vrijdag 12.00-18.30

* hele dag opvang in de vakantie

Adres: Razeil 19, 1319 EA, Almere

Telefoonnummer: 036-5240001

Contactpersoon: Locatiemanager: Arda van der Hoeven

E-mail: almerebso@smallsociety.nl

LRKnummer BSO: 172756327

LRKnummer VSO: 117333931

GGDrapport: BSO Almere

Klachtenvrij: Certificaat BSO