Almere | BSO | Razeil

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Small Society Almere BSO Razeil is sinds november 2022 overgenomen door Topkids Kinderopvang. Inschrijven voor deze buitenschoolse opvang  in Almere kan via de website van Topkids.

Ga rechtstreeks naar de vestigingspagina’s van Topkids BSO Almere Razeil:

Topkids BSO Razeil Junior (4 tot 6 jaar) 

Topkids BSO Razeil (6 tot 8 jaar)

Topkids BSO Almere Noorderplassen (8 tot 12 jaar)

Onze BSO’s zijn gevestigd in de mooie wijk Almere Noorderplassen. Uniek bij ons zijn de 7 groepen verdeeld over drie locaties. De BSO biedt voor alle leeftijden opvang op maat in een huiselijke sfeer. Op Razeil 19 hebben we drie grote ruimtes voor de 4 tot 6-jarigen. In het pand erboven hebben we voor de 6 tot 8-jarigen drie mooie grote en lichte ruimtes. Op Kraaiennest 10 zitten onze grote kids, de 8+ groep in hun eigen (bijna-) tienerpaleisje.

We zijn een professionele organisatie en hebben een vast en betrokken groep medewerkers. Doordat we vaste gezichten hebben, kunnen we veiligheid aan alle kinderen geven. Bij ons wordt elk kind gezien en zorgen we ervoor dat elk kind veel plezier heeft.

De kinderen worden door ons uit school gehaald. Daarna eten we samen fruit, groente, een cracker en drinken we (fruit)water. We hebben vanaf 16.00 uur op elke locatie een open deurenbeleid en bieden op alle groepen leuke en verschillende activiteiten aan. Het open deurenbeleid geeft de kinderen keuzevrijheid, waardoor ze zelf kunnen bepalen of ze aan een activiteit meedoen of dat ze zelf gaan spelen. Het is aan ons om de kinderen nieuwsgierig te maken en hen uit te dagen om mee te doen aan een leuke activiteit. We eten later op de middag nog wat groente of een biscuitje.

We focussen ons bij de BSO erg op het aanbieden van verschillende activiteiten. Op iedere locatie hebben we een atelier met klei, verf, bakken voor restmateriaal en nog veel meer. Daarnaast bieden we op iedere locatie veel leesvoer, grote lekkere banken, spelletjes, een tafeltennistafel, een voetbalspel en veel bouw- en constructiemateriaal. Genoeg attributen om lekker te chillen dus!

Buiten spelen kan in onze eigen grote tuin. De grotere kinderen gaan met de (sport)medewerkers naar het schoolplein of het bos, waar altijd genoeg leuks te doen is, zoals insecten zoeken of een hut maken. We hebben ook onze eigen moestuin, waar we dingen kunnen verbouwen en leren om ergens voor te zorgen. Naast de dagelijkse activiteiten bieden we ook yoga, kickboks in onze eigen kickboks-hoek, theater en dans dus kortom; genoeg om je te vermaken!

BSO Kraaiennest heeft een mooi kookcafé, een prachtig dakterras met eigen kruidentuin, chill-plek, een eigen stoere locatie die helemaal is ingericht voor onze 8-plussers.

Samenwerken zien wij als een prioriteit en daarom willen we de kinderen stimuleren om mee te denken over de gang van zaken op de BSO en hebben daarom een eigen kinderraad. Zo hebben kinderen inspraak als het gaat om de activiteiten. We hechten grote waarde aan een goed contact met de scholen in de buurt, de Ontdekking en de Windwijzer. De samenwerking met onze naastgelegen peuterspeelzaal en kinderdagverblijf is uitstekend.

We hebben veel personeel dat op meerdere locaties werkt en daar zijn we heel blij mee. Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht, want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Almere een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en de BSO.