Amsterdam IJburg | KDV | De Koning

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Welkom bij locatie de Koning gevestigd op Amsterdam IJburg.

Ons pand is gelegen in het midden van IJburg aan een mooie groene locatie. Het pand is voorzien van grote ramen waardoor er veel licht en ruimte op onze groepen wordt gecreëerd. 

Uniek is de samenstelling van onze groepen, zo is er een mini-babygroep. Op deze groep bieden wij opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 1 jaar. Per dag worden er maximaal zes kinderen opgevangen door twee vaste medewerkers. Op deze manier bieden wij de rust, stabiliteit en veiligheid die deze leeftijdsgroep nog extra nodig heeft.

Naast de babygroep hebben wij twee verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en hebben wij ook twee peutergroepen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Het unieke aan onze horizontale groepen is dat onze medewerkers kind- en leeftijdsgerichte activiteiten kunnen aanbieden. Hierdoor hebben zij alle tijd en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind.

Iedere periode bieden wij de kinderen diverse activiteiten aan in leuke en herkenbare thema’s.  Hierdoor leren zij kennis te maken met onderwerpen uit de belevingswereld en kijken wij verder dan de activiteiten binnen onze vestiging.

Naast de dagelijkse aanwezigheid van vaste medewerkers op de groepen, laten wij de kinderen ook kennismaken met activiteiten die worden verzorgd door externe partijen. Zo is er ruimte voor yoga, muziek, dans, sport en spel.

Onze vestiging beschikt daarnaast over een ruim opgezette buitenruimte, die is gelegen aan de voorzijde van ons pand. De buitenruimte is zo ingericht dat de kinderen de natuur volop kunnen ontdekken. Zo is er ruimte voor het planten en oogsten van diverse groenten, zijn er insectenhotels en hebben de baby’s hun eigen veilige speelplek.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie professioneel blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging in Amsterdam een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Team de Koning

Tarieven 2021
Kinderdagverblijf hele dag
€9,32
Kinderdagverblijf halve dag
€10,32
DagOpeningstijden
Maandag 07:30 - 18:30
Dinsdag 07:30 - 18:30
Woensdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 18:30

Adres: Brand Dirk Ochsepark 5, 1087 HC, Amsterdam

Telefoon: 020-4160091

Contactpersoon: Locatiemanager: Jessica Engelander

E-mail: amsterdamkoning@smallsociety.nl

LRKnummer: 144621149

GGDrapport: Amsterdam KDV

Klachtenvrij: Certificaat KDV