KDV Amsterdam IJburg – De Admiraal

This post is also available in: English (Engels)

Welcome to the Admiraal van Small Society daycare center in Amsterdam!

Het kinderdagverblijf (KDV) bevindt zich in een modern pand met een huiselijke en warme uitstraling. Het KDV biedt plaats aan vijf groepen, een mini-babygroep waar maximaal 6 baby’s per dag worden opgevangen (2 mnd tot 1 jaar), babygroep (0 tot 2 jaar), 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en 1 verticale groep (0 tot 4 jaar). Uniek bij de Admiraal is het is het vroegschoolse programma waar elk kind aan kan deelnemen. We hebben verschillende soorten groepen om zo elk type kind de veiligheid te bieden die het nodig heeft.

Net als bij de andere vestigingen Small Society wordt er veel buiten gespeeld bij de Admiraal. De tuin bevat een gras, een tuinhuisje, planten en spelelementen. Maar sport en spel is zeker niet onmisbaar in onze eigen gymzaal, hier bieden we verschillende sportieve activiteiten zoals yoga, dans en nog veel meer! Kunst stimuleert kinderen om hun eigen creativiteit te ontdekken, daarom hebben wij een atelier waar verschillende kunst-activiteiten worden aangeboden.

Kinderen die op het kinderdagverblijf geplaatst zijn kunnen op een aantal dagen kosteloos deelnemen aan het vroegschoolse programma. Dit is onder andere gericht op het ontwikkelen van motorische vaardigheden (bewegen en spel), taalvaardigheid (o.a. gespreksvaardigheid, informatie geven, begrijpend luisteren) sociaal communicatieve vaardigheden (zoals samen spelen en werken, kiezen, omgaan met taken en rekenen (tellen, meten). Via deze weg willen we de kinderen helpen zich voor te bereiden op de basisschool.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom op onze vestiging de Admiraal in Amsterdam en kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Bij Small Society zijn de prijzen inclusief alle benodigdheden (zoals voeding, luiers en overige verzorgingsartikelen).

Team de Admiraal

DagOpeningstijden
Maandag 07:30 - 18:30
Dinsdag 07:30 - 18:30
Woensdag 07:30 - 18:30
Donderdag 07:30 - 18:30
Vrijdag 07:30 - 18:30

Adres: IJburglaan 1475, 1087 KM Amsterdam
Telefoon: 020-4611759
E-mail: amsterdamadmiraal@smallsociety.nl

Locatiemanager: Tanja Joemmankhan