Amsterdam IJburg | KDV | De Admiraal

This post is also available in: English (Engels)

Welkom, leuk dat je even komt kijken.

Small Society KDV De Admiraal zal vanaf maart 2023 overgenomen. Inschrijven voor dit kinderdagverblijf in Amsterdam Ijburg kan via de website van De Kleine Wereld.

Ga rechtstreeks naar de vestigingspagina van De Kleine Wereld

Het kinderdagverblijf bevindt zich in een modern pand met een huiselijke en warme uitstraling. Het biedt plaats aan verschillende groepen, waarvan twee babygroepen (0 tot 1,5 jaar), een dreumesgroep (1,5 tot 2,5 jaar) en een peutergroep (2,5 tot 4 jaar).

Net als bij de andere vestigingen van Small Society wordt er veel buiten gespeeld bij de Admiraal. De tuin bevat gras, een tuinhuis, planten en speelelementen. Maar sport en spel is zeker niet onmisbaar in onze eigen gymzaal. Hier bieden we verschillende sportieve activiteiten aan zoals yoga, dans en nog veel meer!

Kunst stimuleert kinderen om hun eigen creativiteit te ontdekken, daarom hebben wij een atelier waar verschillende kunst-activiteiten worden aangeboden.

Kinderen die op het kinderdagverblijf geplaatst zijn kunnen op een aantal dagen kosteloos deelnemen aan het vroegschoolse programma. Dit is onder andere gericht op het ontwikkelen van motorische vaardigheden (bewegen en spel), taalvaardigheid (o.a. gespreksvaardigheid, informatie geven, begrijpend luisteren) sociaal communicatieve vaardigheden (zoals samen spelen en werken, kiezen, omgaan met taken en rekenen (tellen, meten). Zo willen we de kinderen helpen zich voor te bereiden op de basisschool.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom om op onze vestiging de Admiraal in Amsterdam een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van het kinderdagverblijf.

Tarieven per uur 2023
Hele dagopvang (52 weken)
€ 10,87
Halve dagopvang (52 weken)
€ 12,03
Extra dagopvang (incidenteel)
€ 12,03
Flexibele dagopvang (0 uren contract)
€ 12,03