PSZ Almere – Schippertje

This post is also available in: English (Engels)

Welkom bij de peuterspeelzaal van Small Society in Almere!

We hebben twee peuterspeelzalen in Almere Noorderplassen. De een bevindt zich in de BSO aan het Razeil en de ander bevindt zich in de school aan het Kraaiennest. Beide speelzalen zijn ruim en ingericht op de VVE-activiteiten die worden aangeboden, bij beiden is een fijne en uitdagende buitenruimte.

We hechten aan een goed contact met de scholen in de buurt, de Ontdekking en de Windwijzer. De samenwerking met onze BSO is uitstekend. We hebben veel personeel dat op meerdere van onze Almeerse locaties werkt en daar zijn we heel blij mee.

Doordat we een vast team hebben kennen alle kinderen de pedagogisch medewerkers. Vaste gezichten geven bij kinderen een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ons team geeft jouw kind de kwalitatieve aandacht die nodig is. Ook wordt ons personeel regelmatig bijgeschoold en gecoacht want naast goede opvang vinden wij het belangrijk dat iedereen in de organisatie mee blijft groeien.

Na het bekijken van onze site kunnen wij ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom op onze vestigingen in Almere een kijkje te komen nemen. De locatiemanager zal je rondleiden en al je vragen beantwoorden. Zo kun je ook zien hoe onze ervaren pedagogisch medewerkers met de kinderen omgaan en krijg je direct een indruk van de sfeer op de groep, van onze medewerkers en van de peuterspeelzaal.

Team Almere PSZ

DagOpeningstijden
Maandag 08:15 - 12:15
Dinsdag 08:15 - 12:15
Woensdag 08:15 - 12:15
Donderdag 08:15 - 12:15
Vrijdag 08:15 - 12:15

Adres: Kraaiennest 2, 1319 DA Almere
Telefoon: 06-19781178
E-mail: planning@smallsociety.nl

Dagelijkse leiding: Frouwke Keereweer